Logo da.sciencebiweekly.com

Sådan tilberedes træ til en reptil tank

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilberedes træ til en reptil tank
Sådan tilberedes træ til en reptil tank

Olivia Hoover | Editor | E-mail

Video: Sådan tilberedes træ til en reptil tank

Video: Sådan tilberedes træ til en reptil tank
Video: 10 лучших напитков, которые вы никогда больше не должны пить! 2024, April
Anonim

Som deres vilde modstykker, bruger fangstreptiler let grene, logs og barksektioner til at klatre og gemme sig. Du kan købe træ fra dyrebutikker, der er egnet til kæledyrs levesteder og klar til brug, eller du kan selv samle træ til et terrarium. Imidlertid vil ethvert træ du samler sandsynligvis bære bugs og bakterier, så du skal tage skridt til at forberede træet, før du lægger det til dit kæledyrs bur.

Mange brugere finder ægte grene, der er mere æstetisk glædeligt end plast eller glasperser. kredit: g-miner / iStock / Getty Images
Mange brugere finder ægte grene, der er mere æstetisk glædeligt end plast eller glasperser. kredit: g-miner / iStock / Getty Images

Vælg dine arter

Du må undgå at lægge giftige skove i dit kæledyrs bur. Mange hårdttræsparter, herunder egetræer (Quercus sp.), Dogwoods (Cornus sp.) Og ahorn (Acer sp.) Er sikre og fungerer godt i et reptilområde. Få nåletræer er passende, og du bør undgå træ fra fyrretræer (Pinus sp.), Cedertræer (Juniperus sp.) Eller eucalyptus (Eucalyptus sp.) Træer på grund af de aromatiske forbindelser, træet frigiver.

Skrub disse sticks

Slå træet på jorden et par gange for at fjerne så meget snavs og løs bark som muligt. For at fjerne snavs, der er tilbage, skal du bruge en stiv børstebørste og masser af vand. Rengør træet udendørs, men brug varmt vand, hvis det er muligt. Hvis du skal skære træet i størrelse, skal du gøre det, når du har vasket det.

Steriliser sikkert

Nu, da træet er fri for overflade snavs og snavs, skal du sørge for, at det ikke indeholder insekter, leddyr, bakterier, vira eller svampe. Fordi træ er porøst, er det bedst at undgå at bruge stærke kemikalier eller desinfektionsmidler for at sterilisere det. Brug i stedet varme til at dræbe eventuelle tilstedeværende mikrober. Den nemmeste måde at behandle træet på er med en håndholdt dampgenererende enhed, men du kan også koge eller bage træ. Bagning er den nemmeste strategi, men den er ikke anvendelig til store træstykker. Bage grene eller logs i en ovn sat på 250 til 300 grader Fahrenheit i cirka 30 til 60 minutter. Forlad aldrig træ uden opsyn i en ovn, da det er brandfare. Kogende vand er kun omkring 212 grader Fahrenheit, så du skal koge træ i seks timer eller mere for at sikre, at den er fri for mikroorganismer.

Tør det, og du er færdig

Damp træ vil nedbrydes hurtigere end tørt træ vilje. Hvis du har kogt eller dampet træet til at sterilisere det, skal du lade det tørre i flere dage, før du placerer det i tanken. Placer træet i et rent, tørt rum; du vil ikke placere den udenfor på jorden, hvor den kan recoloniseres af skadedyr og patogener. Jo større træstykket er, desto længere tid vil det tage at tørre - meget store stykker vil tage dage eller uger at tørre helt. Hvis du foretrækker det, kan du tørre træ i en ovn sat til 200 grader Fahrenheit i flere timer.

Anbefalede: