Logo da.sciencebiweekly.com

Hjemmelavet Bitter Apple Spray

Indholdsfortegnelse:

Hjemmelavet Bitter Apple Spray
Hjemmelavet Bitter Apple Spray

Olivia Hoover | Editor | E-mail

Video: Hjemmelavet Bitter Apple Spray

Video: Hjemmelavet Bitter Apple Spray
Video: FÅR HÆLDT LUS I HÅRET | Bidt, brændt og stukket | Ultra 2024, April
Anonim

Hjemmelavet bitter æblespray bruges ofte til at træne hvalpe og ældre hunde både til at tygge på møbler og andre husholdningsartikler. Den bittere smag afskrækker hunde fra at nibbling på dine ejendele - inden for få uger kan du få dit kæledyr trænet med denne metode. Bitter æble sprays kan koste alt fra $ 10 til $ 20 i dyrebutikker fra 2010, men der er et par opskrifter, du kan prøve hjemme for at lave en spray, der er lige så effektiv til en brøkdel af prisen.

Image
Image

Eddike

Basen for de fleste bitter æbleprøjter er æblecidereddike. Denne eddike har en tærtsmag, som de fleste hunde holder sig væk fra, hvilket gør den til et perfekt afstødende middel. I en sprøjteflaske kombineres 2 kopper æblecidereddike med 1 kop almindelig hvid eddike. Ryst godt, og du får et effektivt bittert æblepræparat. Sprøjt det på møbler ben eller andre ting din hund kan have en vane med at tygge på (fx sko, børns legetøj) for straks at shoo dit kæledyr væk.

Citronsaft

Citronsaft er et alternativ til æblecidereddike, når du laver din egen hjemmelavede bitter æbleprøjte. Kombiner 2 kopper citronsaft med 1 kop hvid eddike på en sprøjteflaske. Ryst det godt, og anvend det til møblerben og andre husholdningsartikler, som dit kæledyr har en vane med at tygge på. Ikke kun vil du afskrække din hund fra at knuse på dine ejendele, du vil give dit hjem duften af frisk citronskal mens du er i den.

Re-application og træning

Ligesom med de fleste spray-on applikationer er det vigtigt at genbruge den bittere spray hver 1 til 2 uger for at holde din træning konsistent, indtil du løser problemet. Fortsæt med at verbalisere dine kommandoer også (for eksempel at fortælle dit kæledyr "nej" eller shooing det væk fra de ting, det tyger) for at styrke dit kæledyrs forståelse af, hvad det ikke skal gøre. Tålmodighed betaler sig, når du træner hvalpe og voksne hunde - resultaterne af konsekvent og korrekt træning vil gavne dig og dit kæledyr ens.

Anbefalede: