Logo da.sciencebiweekly.com

Frisurer til en Yorkie maltesisk

Indholdsfortegnelse:

Frisurer til en Yorkie maltesisk
Frisurer til en Yorkie maltesisk

Olivia Hoover | Editor | E-mail

Video: Frisurer til en Yorkie maltesisk

Video: Frisurer til en Yorkie maltesisk
Video: Best Gps Pet Trackers in 2023 - How to Choose a Tracker to Keep an Eye on your Pet? 2024, April
Anonim

Yorkie maltesiske er hybrid hunde er også kendt som Morkies eller Yorktese. De blev udviklet ved at opdrætte en maltesisk med en Yorkshire terrier, hvilket resulterer i et blødt lag, der kan vokse så længe det vil røre gulvet. Din Yorkie Maltese bliver nødt til at blive børstet dagligt for at holde hans frakke tangle free. Han skal bades mindst en gang om måneden. Din groomer kan style din Morkies hår i flere populære nedskæringer.

Yorkie malteserne kommer i en række frakkefarver. kredit: JimVallee / iStock / Getty Images
Yorkie malteserne kommer i en række frakkefarver. kredit: JimVallee / iStock / Getty Images

Schnauzer Cut

En traditionel schnauzer-snit har en tæt beskåret bryst, ryg, nakke, hals og ører, med langt hår på benene. Hovedet er trimmet til en blokform med skæg og øjenbryn. Din morkie vil ikke ligne en schnauzer, da han ikke vil have signaturens øjenbryn og stærke skæg, som en schnauzer har, men dette snit skal passe ham. Kindene, toppen af hovedet og halsen er klippet ret kort, mens skægområdet er langt og fuldt tilbage. Kroppen er skåret til en kort nederdel, der springer på bagbenene.

Modificeret Schnauzer Cut

En modificeret schnauzer-snit er lettere at vedligeholde end den fulde snit. Torso og ryg af hunden er klipet i ensartet længde helt til halen, mens benhåret forlades længere. Du kan ændre dette snit efter din smag og bestemme, hvor længe du vil have håret på maven, ben og halen. Skægområdet skal stå alene for at vokse længe.

Puppy Cut

Valpeskåret bruges til mange små hunde, da det er let at vedligeholde og reducerer plejebehov. Håret på ben og krop er trimmet til omkring en tomme i længden, mens ansigtet er trimmet til en rund form. Dette er også kendt som en bamse cut. Du kan vælge at have en topknot for at holde længere hår fra øjnene. En topknot er standarden i showringen til Yorkshire terrier, mens den maltesiske sport to i ringen.

Westie Cut

The Westie cut har ansigtet og hovedet trimmet til en rund form som hvalpeskåret. Ryg og skuldre er trimmet meget kort, mens benene, maven og siderne har længere hår på omkring 2 til 3 inches. Dette er trimmet til en universel længde for at holde pleje let. Det vil kræve flere ture til groomer end hvalpekanten, hvis du vil holde lagene flotte og ryddelige.

Koreansk Cut

Den koreanske snit er en mere moderne snit end de andre. Ryg, flanker, mave og nakke er trimmet kort, mens håret holdes længe på ben, ører, topknot og hale. Benene er formede til at ligne lange flared støvler. Skægområdet er trimmet kort og næseformet trimmet til en kort afrundet form. Håret kan udarbejdes i en eller to topknots.

Anbefalede: