Logo da.sciencebiweekly.com

Manchester Terriers vs Miniature Pinschers

Manchester Terriers vs Miniature Pinschers
Manchester Terriers vs Miniature Pinschers

Olivia Hoover | Editor | E-mail

Video: Manchester Terriers vs Miniature Pinschers

Video: Manchester Terriers vs Miniature Pinschers
Video: Burna Boy - On The Low [Official Music Video] 2024, April
Anonim

Selvom Manchester terrier og miniature pinscher ser lidt lignende ud, når du er bekendt med racerne, er det ikke svært at fortælle forskellen mellem dem. Når du prøver at bestemme hvilken race der er bedst for dig, skal du evaluere din livsstil og tale med velrenommerede opdrættere. De kan hjælpe dig med at træffe en beslutning om, hvilken af disse små hunde der skal tilslutte sig din husstand.

Image
Image

Størrelse

Med en Manchester terrier kan du vælge mellem en legetøj og standard størrelse, mens miniature pinscher kommer i kun en type. Legetøjet Manchester terrier vejer mellem 7 og 12 pund, mens standarden vejer mellem 12 og 22 pund. Deres standarder er baseret på vægt, ikke højde. Forvirre ikke min pin med Doberman - de er to separate racer, og den førstnævnte er ikke en lille version af sidstnævnte. Minstifter står mellem 10 og 12,5 tommer høj på skulderen. Min pinstandarden har ikke en vægtgrænse, men hundens vægt skal være proportional. Halen er docket i forhold til dens størrelse.

gangart

Hvis du ikke er sikker på, om en hund er en Manchester eller en min pin, skal du observere hans bevægelse. Minnåle har en karakteristisk, højstartende gang, der ligner hackneyhesten eller ponyen. Manchester terrierstandarden siger specifikt, at en slags "hackney" -gange ikke er tilladt i racen. I stedet bør Manchester terrier bevæge sig frit og ubesværet, med god rækkevidde af forfjerdingerne, ifølge American Kennel Club-standarden.

farver

Det eneste farvemønster, der er tilladt i AKC-standarden for Manchester terriere, er sort med brunbrun, sidstnævnte består af en plet over hvert øje og en på hver kind, med en tan sløret men sort næse. Der er yderligere brunfarvefarve på benene og i analområdet. Tilladte farver i AKC miniature pinscher standard inkluderer solid rød; hjortrød eller nogle sorte hår blandet i et rødt lag; sort med rust markeringer på benene, hoved og anal område og chokolade med rust markeringer i de samme områder.

temperament

Selvom hver hund er en person, blev Manchester terrier og miniature pinscher opdrættet for forskellige aktiviteter, hvilket afspejles i deres adfærd og temperament. Bred for at jage skadedyr, Manchester er en sand terrier. Det betyder, at han nyder at grave, jage efter små dyr og generelt komme i ondskab. Den miniature pinscher kan være ganske territorial - han tænker på sig selv som en stor hund. Det kan få ham i besvær, hvis han forsøger at tage en større hund. Minnåle har et ry for konstant gøen og en højstrenget natur, som ikke er sandt for Manchester terrier. Enten har hunden brug for god, konsekvent træning. Manchester terrier opsuger træning som en svamp. Min pin er relativt let at træne, med en advarsel: husbrud kan tage lidt tid.

Af Jane Meggitt

Miniature Pinscher Club of America: Raceshistorie Miniature Pinscher Club of America: Miniature Pinscher Standard Amerikansk Manchester Terrier Club: Manchester Terrier American Kennel Club: Manchester Terrier Breed Standard Vetstreet: Miniature Pinscher Temperament og Personlighed Vetstreet: Manchester Terrier Temperament og Personlighed

Anbefalede: