Logo da.sciencebiweekly.com

Politikats 'Kickstarter stiller statsoverhoveder på Cat Scratchers

Indholdsfortegnelse:

Politikats 'Kickstarter stiller statsoverhoveder på Cat Scratchers
Politikats 'Kickstarter stiller statsoverhoveder på Cat Scratchers

Olivia Hoover | Editor | E-mail

Video: Politikats 'Kickstarter stiller statsoverhoveder på Cat Scratchers

Video: Politikats 'Kickstarter stiller statsoverhoveder på Cat Scratchers
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

Når det kommer til politik, kommer klørne altid ud! Sæt dem til god brug med de hilariske Politikats 'Politisk tilbøjelige Cat Scratching Posts.

Store købte ridser er en nødvendighed, men super kedelig. Hvis du ikke vælger at få en, kan din kitty kat i sidste ende makulere dine møbler for at ridse deres kløe (godt din sofa er kløe i dette tilfælde) og declawing er ret grusom. Smarte katteforældre vil købe enhver slags ridsende stolpe, så deres lille løve kan synke deres kløer i noget andet end deres møbler, men i sidste ende har de aldrig det godt med din indretning og ser sort ud af sted i din modernistiske stue.

Heldigvis ønsker Politikats at ændre det. Skabere af Politikats har lanceret en Kickstarter kampagne for at få deres produkt fra shipping kasser under din kat's skarpe små negle - og deres produkt er i modsætning til andre.

Målt 26 tommer i højden, er disse ridser indpakket med sisal reb, er formet som et menneske og (den bedste del) har politiske figurer. Din kat kan ridse helvede ud af Donald Trump, Barak Obama, Benjamin Netanyahu eller Vladimir Putin! Den tykke carpeted base er tilgængelig i rød, blå eller grå for at matche uanset rumindretning posten vil være i eller sammenfaldende med postens politiske synspunkter.

Venner og familie kan tage et kig på dit ridsende indlæg og bekræfte, at du ikke ruter til den fyr, der får sin albue revet af puss-puss. Dette går ikke kun med din Jon Stewart-helligdommen, der er oprettet i stuen, men det er også et godt samtalestykke for at få festen startet.

Kickstarter tilsagn starter så lavt som $ 5 for en klisterpakke og går så højt som $ 4.500 (læg et hvilket som helst hoved du vil have på en livsstørrelse skrabe post. En fremragende investering, hvis du altid har ønsket at få dine flere katte, skal du skrabe ind med din chef 's ansigt … bare aldrig invitere ham til dit sted for drikkevarer. For resten af os, der ønsker vores egen lille Obama eller Trump, er et løfte på $ 99 alt hvad du behøver for at bringe et hjem … når kampagnen er finansieret.

Også tilgængelig med disse politiske ridser er en flaske Eau De Katpiss, der kan købes for en $ 25 pant. Sprøjt simpelthen de katnipede duftstoffer på skrabepositionen og se din kat gå i en frenesi (du vil blive overrasket over, hvor meget din kat elsker Trump). Hvert skrabeindlæg leveres også med en rød fløjlside, så du nemt kan rejse og opbevare (du ved, hvis du vil skjule den chefsvendte post, før de kommer forbi).

Politikats 'kampagne er på nu, og de har brug for din hjælp til at gøre disse fantastiske ridseindlæg til virkelighed. For at gøre dit løfte skal du sørge for at gå over til Politikats 'Kickstarter-side.

Anbefalede: