Logo da.sciencebiweekly.com

Ærlig Køkkenets korrekte Toppers Facebook Flash Contest

Indholdsfortegnelse:

Ærlig Køkkenets korrekte Toppers Facebook Flash Contest
Ærlig Køkkenets korrekte Toppers Facebook Flash Contest

Olivia Hoover | Editor | E-mail

Video: Ærlig Køkkenets korrekte Toppers Facebook Flash Contest

Video: Ærlig Køkkenets korrekte Toppers Facebook Flash Contest
Video: A Baffling Balloon Behavior - Smarter Every Day 113 2024, April
Anonim

Det er tilbage! Én dag, FIVE chancer for at vinde en ærlig Kitchen Proper Topper Prize Pack i vores FACEBOOK FLASH Contest.

På fredag den 13. maj fra kl. 9 til kl. 19.00 er du sikker på at du tjekker ind på PetGuides Facebook-side, for det er her, hvor vi skal være vært for en FACEBOOK FLASH Contest. Når du ser en TGIF Flash opdatering, er her hvad du skal gøre og hvad du skal vide for at indtaste:

Én dag, FIVE chancer for at vinde en ærlig Kitchen Proper Topper Prize Pack i vores FACEBOOK FLASH Contest. Konkurrencen kører kun en dag på vores Facebook-side - fredag den 13. maj 2016 fra kl. 9.00 til 19.00 EST

Når vi sender den ærlige Kitchen Proper Topper Contest Flash Update (der vil være fem den dag), har du en time til at kommentere på denne konkurrence POST på Facebook. Bare klik på "Kommentar" under Ærlig Kitchen Contest Flash, og skriv en kort kommentar. Det kan være så enkelt som "Jeg vil vinde!" Eller "GIMME GIMME GIMME!"

Du kan kun indtaste ONCE PER CONTEST FLASH (men du kan indtaste hver gang vi sender en ny flash).

Du har fem muligheder for at vinde. Når vi sender en ærlig Kitchen contest flash, har du en time at komme ind på Facebook, og vi annoncerer en vinder indenfor denne konkurrence flash. Deltagere har en time til at reagere på at gøre krav på deres præmie og sende os en PM. Hvis vi ikke hører tilbage inden for den angivne tid, fortsætter vi videre til den næste person.

Vi vælger fem tilfældige vindere - hver vinder vil modtage to poser af Ærlig Køkkens nye Korrekt Toppers i Kylling og Tyrkiet. Detailværdi af hver præmiepakke: $ 39.98. Denne kamp er kun åben for amerikanske bopæl. Intet køb er nødvendigt.

Vi vil "blinke" dig fem gange på fredag - det betyder, at der er flere chancer for at vinde, så du skal tjekke vores Facebook-side for flash opdateringer hele dagen!

Held og lykke! Vi ses på fredag!

Anbefalede: