Logo da.sciencebiweekly.com

PupScouts Red Carpet Event hjælper Kick Off Westminster

Indholdsfortegnelse:

PupScouts Red Carpet Event hjælper Kick Off Westminster
PupScouts Red Carpet Event hjælper Kick Off Westminster

Olivia Hoover | Editor | E-mail

Video: PupScouts Red Carpet Event hjælper Kick Off Westminster

Video: PupScouts Red Carpet Event hjælper Kick Off Westminster
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, April
Anonim

Kom med i denne lørdag til den 3. årlige PupScouts Red Carpet Event i New York City. Vi vil hobnobbing med nogle af de mest stilfulde pocher til at løfte deres ben på det røde løber!

Gå ud af festen og øve din pouty pose - New Yorks PupScouts arrangerer Pet Fashion Weekend's eftertragtede Red Carpet event denne lørdag!

Pooches får endelig mulighed for at klæde sig som deres foretrukne skuespiller / skuespillerinde og i løbet af de tre timer, stram deres ting for et entusiastisk publikum og vie for top præmien i #BitchStoleMyLook konkurrencen. Selvfølgelig vil menneskelige eskorte også klæde sig til lejligheden, men må udskyde til simpelt sort slipsetøj mod glam og glitter for ikke at stjæle spotlighten!

Efter at have afsluttet denne tur af berømmelse, kan pooches og forældre nosh på NYC faves såsom hot pretzels, pizza, Chinatown dumplings, Sabrett hotdogs og ostekage - New York stil, selvfølgelig - før du besøger sælger booths og deltager i begivenheder.

Dedikeret til at rejse penge og bevidsthed om hund velgørenhedsorganisationer, er PupScouts ikke slash til berømmelses spillet. Den internationale organisation voksede fra en lille New York-opstart tilbage i 2010, og deres "Schwabs apotek" -mønster kom, da de blev profileret på National Geographic's "Spoiled Rotten Pets". Det førte til yderligere nationale tv-optrædener på NBCs "Nightline" og ABCs "Good Morning America".

Vi deltager i denne fantastiske begivenhed og håber at se dig der! Den 3. årlige PupScouts Red Carpet Event finder sted lørdag den 11. februar fra kl. 19.00 til 22.00 i 225 East 57th Street (mellem 2. og 3. Avenue) i New York. Billetter er $ 50; alle indtægter fra arrangementet vil gå til borgmesterens alliance for NYC Animals, og raffle proceeds vil gå til Waggytails Rescue.

Anbefalede: