Logo da.sciencebiweekly.com

Hvorfor har du brug for API Master Test Kit

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har du brug for API Master Test Kit
Hvorfor har du brug for API Master Test Kit

Olivia Hoover | Editor | E-mail

Video: Hvorfor har du brug for API Master Test Kit

Video: Hvorfor har du brug for API Master Test Kit
Video: Sådan samler du en fatning - og sådan skiller du den ad. 2024, April
Anonim

Her er en prøve, du ikke behøver at studere for … men du skal stadig være forberedt! API Master Test Kit har alt hvad du behøver for at bevare og overvåge akvarieforhold.

Enhver erfaren fiskeserver vil rådgive et testpakke, før du tilføjer vand til en tank. Årsagen er enkel: du kan ikke vide, hvad der sker i din tank bare ved at kigge, og hver tank går gennem kvælstofcyklussen. Men i min ærlige mening er ikke alle testpakker skabt ens. Faktisk erstatter man resten med sprang og grænser - det er API Master Test Kit.

API Master Test Kit er langt den mest nøjagtige af enhver flydende test, jeg nogensinde har eksperimenteret med. Det tester for ammoniak, nitrit, nitrat og pH, og indeholder en ekstra test for dem, der har en høj pH. Det er alle væsentlige elementer at være opmærksomme på i et akvarium, om det er helt nyt eller veletableret.

Relateret: Python No Spill Clean og Fill Aquarium Maintenance System

At kunne teste disse niveauer det andet et problem opstår vil spare dig for mange sorg i det lange løb. Uanset hvad du gør, må du ikke stole på din lokale big box dyrebutik for at teste for dig. Ikke alene tager det mere tid, energi og penge, det er sandsynligt, at de bruger unøjagtige litmus teststrimler.

Lad os nu komme tilbage til API Master Test Kit. Kittet er en lille investering i din tanks helbred, med en pris omkring $ 25 afhængigt af hvor du køber den. Inkluderet i sættet er flydende test for ammoniak, nitrit, nitrat, pH og høj pH, fire glas reagensglas og et praktisk tilfælde at opbevare alt. Selvom den oprindelige pris kan virke lidt høj, er du sikker på, at løsningen vil vare dig for evigt, og de kan udskiftes individuelt, når du løber tør.

Relateret: Hikari PraziPro Bekæmper Parasit Infestations

Udførelse af de faktiske tests kan lyde skræmmende, men i virkeligheden er de yderst let. Først samler du noget vand fra din tank i reagensrøret, som har en klar fylde til linje. Placer reagensrøret i rillerne på sættet og vælg den test, du skal udføre. Hver flaske er tydeligt mærket med let at følge anvisningerne på, hvor mange dråber der skal tilsættes til reagensglas.

Før testen udføres, skal du rykke testflaskerne grundigt. Nogle af testene er en todelt proces (som ammoniak). Efter at have tilføjet testvæsken, dæksel testrøret og skub det forsigtigt i ca. 10 sekunder, inden det udskiftes i bæreren. Når vandet skifter farve, er testen udført. Kittet leveres også med kort, der giver dig besked om, hvad farverne betyder.

API Master Test Kit er langt den nemmeste og mest præcise test på markedet til hjemmebrug. Det er billigt og varer evigt. Det giver dig også den "onde videnskabsmand" uden fare for eksplosion! (* Indsæt onde griner her)
API Master Test Kit er langt den nemmeste og mest præcise test på markedet til hjemmebrug. Det er billigt og varer evigt. Det giver dig også den "onde videnskabsmand" uden fare for eksplosion! (* Indsæt onde griner her)
Image
Image

Summer Davis er mor af tre børn, fire hunde og flere tanke af fisk. Hun har en passion for alle dyr, uanset om de er i vandet eller på land. Denne fisk aficionado har holdt mange forskellige arter i sin tid, men har et særligt sted i hendes hjerte for vilde og indenlandske bettas. Når hun ikke taler om fisk, spinder sommeren sin ekstra tid som direktør for en baton twirling organisation.

Anbefalede: