Logo da.sciencebiweekly.com

BarkBox & BarkPost Present: The Paw-vengers Initiative

Indholdsfortegnelse:

BarkBox & BarkPost Present: The Paw-vengers Initiative
BarkBox & BarkPost Present: The Paw-vengers Initiative

Olivia Hoover | Editor | E-mail

Video: BarkBox & BarkPost Present: The Paw-vengers Initiative

Video: BarkBox & BarkPost Present: The Paw-vengers Initiative
Video: Experiment: Balloons of Fanta, Pepsi, Sprite, Mtn Dew, Sodas, Coca-Cola vs Mentos in Big Underground 2024, April
Anonim

I løbet af de sidste par uger har vi arbejdet hårdt for at samle midler til Best Friends Animal Society's årlige Strut Your Mutt event, en mulighed for at hjælpe tusindvis af hunde over hele landet til at finde hjem og elskende familier for evigt.

Men med 9.000 dyr bliver lagt ned i husly hver dag og et mål om at hæve $ 10.000, kan vi ikke vinde denne kamp uden lidt hjælp fra vores venner.

Og så blev Paw-vengers Initiative født - en ide at samle en gruppe bemærkelsesværdige hvalpe, så da vi havde brug for dem, kunne de rejse de midler, vi aldrig kunne alene.

Hver af disse stærke hvalpe har samarbejdet med BarkBox i en særlig kampagne. For hvert BarkBox-abonnement, der sælges ved hjælp af en superpuppes unikke kuponkode, donerer vi $ 15 til vores donor-drev.

Som en ekstra bonus, vil den hunde, der løfter mest penge gennem kampagnen, have $ 1000 doneret i deres navn til et hus efter eget valg.

Vores mission er klar. Vores mål er at hæve $ 10.000 for Strut Your Mutt. Her er pigerne; vil du deltage i årsagen?

TommyPom

'>

Aldrig den stærkeste hvalp på legepladsen, fokuserede Milo hårdt på sine studier, gik på Oxford for sin bachelorgrad og derefter videre til Stanford og til sidst Harvard, hvor han tjente en Phd i Public Policy.

Efter at have altid ønsket at tjene sit land, gik Milo ind i væbnede styrker og blev stationeret i Afghanistan 3 måneder senere. Det var i Afghanistan, at Milo ville møde en gammel mystiker i ørkenen, som betroede ham en århundredes gamle amulet, der gav ham mulighed for at teleportere øjeblikkeligt i hele verden.

Milo har udnyttet sin intelligens og evner til en vellykket karriere, der bekæmper international kriminalitet, hvilket bringer fred og stabilitet til fattige hunde over hele verden.

Hold op med Milo med kuponkode SUPERMILO.

Det er Pawvengers; tjek dem ud og brug deres unikke kode navn når du køber din BarkBox for at hjælpe i deres uendelige søgen for at redde hvalpe i nød.

Anbefalede: